- - -
-
 

Toko Depok

Op deze pagina vindt u wetenswaardige publicaties of (multi) media met betrekking tot Depok, Nederlands Indië of Indonesië. Weet u iets wat ons niet onthouden mag worden of heeft u zelf iets gepubliceerd of geproduceerd, .. We maken het vervolgens op deze pagina bekend.

Sporen uit het verleden van Depok

image

Jan-Karel Kwisthout heeft een interessant boek geschreven over de geschiedenis van Depok. U kunt de informatiebrochure downloaden over het boek met de titel: “Sporen uit het verleden van Depok”. Het zojuist verschenen boek bevat een uitvoerige beschrijving van de geschiedenis van Depok, waarbij veel niet eerder gedocumenteerde informatie wordt ontsloten. Wie belangstelling heeft voor dit boek, kan contact opnemen met ..

Titel:  Sporen uit het verleden van Depok
ISBN:  978-90-8539-816-5
Formaat:  A4
Uitvoering:  Paperback
Afwerking:  Gelijmd gebrocheerd
Aantal pagina’s: 262 pagina’s incl. 27 afbeeldingen
Prijs (incl. verzendkosten): € 29,= 
Bestellen:  .

Er zijn nog geen reacties op deze pagina. Schrijft u een reactie?

Een professor in Indonesië

ZOEST Aart van, TWEE JAAR SEKSI BELANDA - Een professor in Indonesië -, BZZTôH 1991 (oorspr. 1991), paperback, 128 blz

“Halverwege Jakarta en Bogor ligt Depok, waar zich op het terrein van een oude rubberplantage de Universitas Indonesia bevindt. Het is de topuniversiteit van Indonesië, de enige waar Nederlandse taal- en letterkunde als hoofdvak kan worden gestudeerd. Al vele jaren wordt daar, in samenwerking met Indonesische collega’s, door Nederlanders college gegeven. … Aart van Zoest was twee jaar lang (1988-1990) hoogleraar neerlandistiek in Indonesië. Hij moest wennen aan een hem volkomen onbekende situatie, zijn draai vinden in een wereld met grote sociale tegenstellingen. Hij moest zijn plaats bepalen binnen een bestaande structuur, een bestaand programma. Hij moest zich instellen op omgang met een type studenten dat hij nog niet had ontmoet. …”

Er zijn nog geen reacties op deze pagina. Schrijft u een reactie?

CD Riem de Wolff

image
Met deze CD probeert Riem aan zijn publiek duidelijk te maken dat het hoofdstuk Blue Diamonds achter hem ligt en dat hij als Riem de Wolff weer volledig “Back on Track’ is.

Deze CD kan o.a. besteld worden via http://www.bluediamonds.nl. Op deze website vindt u tevens enige video-impressies van de opnamen in de studio en een voorproefje van enkele nieuwe tracks.

Voor de opnamen van de CD, eind 2005, in de studio van The Deans in Liverpool, had Riem zich verzekerd van de medewerking van een aantal Engelse topmuzikanten. Sarah Jory –’s werelds beste steelgitariste- heeft op deze productie een grote inbreng en tevens zingt zij een duet met Riem. Alle bijzonderheden over deze CD zijn op de site van Riem: http://www.bluediamonds.nl  te vinden; kijken, luisteren en bestellen dus!!

Er zijn nog geen reacties op deze pagina. Schrijft u een reactie?

-
- - -
Deze website is gemaakt door IJsbeer Communicatie