- - -
-
 

Nieuws

Kleine nieuwsfeitjes en leuke weetjes.

Taal van de Depokkers

Een wat ouder artikel over Depok, maar wellicht nog te krijgen dan wel te lenen. Schrijver is J.W. de Vries en de titel: “DE DEPOKKERS: GESCHIEDENIS, SOCIALE STRUCTUUR EN TAALGEBRUIK VAN EEN GEISOLEERDE GEMEENSCHAP”.

Het is onderdeel van BIJDRAGEN tot de taal-, land- en volkenkunde, deel 132 3e en 4e aflevering, pagina 229-248. ‘s-Gravenhage: Martinus Nijhoff, 1976.

Er zijn nog geen reacties op deze pagina. Schrijft u een reactie?

Blue Diamonds’ Riem de Wolff maakt filmdebuut

Los van zijn nog steeds drukke zangcarrière maakt Riem de Wolff zijn speelfilmdebuut in de Indische speelfilm “Ver van Familie” van Marion Bloem.
Begin juni werd in Nederland gestart met de opnames. Buiten Riem de Wolff bestaat de cast ondermeer uit: Anneke Grönloh,Terrence Schreurs, Gepke Witteveen, Katja Schuurman, Martin Schwab, Lindsay Pronk, Ellen van Rijn, Nada van Nie en vele anderen

“Ver van Familie” is een familiefilm over Indische migranten, die in een andere omgeving een nieuw bestaan hebben moeten opbouwen, maar zich nooit helemaal los hebben kunnen maken van hun verleden. De film geeft soms op hilarische wijze, dan weer met ontroering, zicht op de hechtheid van een migrantenfamilie.
Maar ook het benauwende karakter van de hechte familieband wordt getoond.
Meer info op http://www.bluediamonds.nl.

Er zijn nog geen reacties op deze pagina. Schrijft u een reactie?

-
- - -
Deze website is gemaakt door IJsbeer Communicatie